fredag den 9. april 2010

Los Angeles


Sidste dag i LA

Så blev det fredag og dermed sidste dag i LA. Vi havde ikke nogle særlige planer for dagen, vi ville bare ud og shoppe lidt. Vi valgte en forretning der hedder JCPennys og her fik vi gjort nogle gode tøj køb. Vi fik alle tre en del tøj med hjem. Bagefter gik vi ind i det nærliggende shoppingcenter og kiggede på forretninger. Christopher fik købt sig en ny skoletaske som han havde gået og snakket om siden sin fødselsdag, hvor han fik penge til at købe en taske når han kom til USA. Vi spiste også frokost i centeret, der var et helt torv med spisesteder og vi valgte hvert vores sted at købe frokost.

Bagefter kørte vi ud for at finde nogle caches, jeg havde planlagt at vi skulle finde 10 caches denne dag, da vi så ville runde vores cache nr. 3700. Vi kørte langs kysten, det var en rigtig smuk tur.

Senere ringede Brian han syntes vi skulle spise sammen nu det var sidste dag for de fleste af os. Han havde valgt en god restaurant hvor man kunne få buffet for bare 10 dollars pr. person. Maden var rigtig god.

Resten af aftenen blev brugt på at pakke og nu vil vi gå i seng, vi skal tidligt op i morgen. Flyet letter kl. 9.10 i morgen med kurs mod Atlanta og senere mod København.

Vejret har også været flot idag, solskin og ca. 26 grader.

1 kommentar:

  1. - Hvad er det så lige for en fodboldsang som passer:
    Go' Tur Hjeeeem -

    SvarSlet