onsdag den 7. april 2010

Los AngelesTuren fra Las Vegas til Los Angeles

Tirsdag var så dagen hvor vi skulle køre fra Las Vegas til LA, det var en rigtig lang tur på 400 km, vi kørte på Interstaten hele vejen, det er en kedelig tur og vi fik ikke gjort mange stop undervejs, vi stoppede kun fire gange, de tre af gangene for at finde en cache og den sidste for at spise lidt frokost. Da vi kom ind til LA var klokken blevet omkring fire og vi kom ind i myldretrafikken, men trafikken glem faktisk meget godt og vi var fremme ved hotellet kl. fem. Vi fik vores værelse, som er ok, og besluttede os for at køre ud og få lidt at spise. Vi havde udset os en restautant der hedder eat at Joe's, det var en rigtig amerikansk restaurant, ligesom man ser dem på film. Maden var god og vi var sultne, så der blev spist op.

Bagefter kørte vi en tur ned til havet og jeg fik dyppet fødderne i The pacific ocean/Stillehavet, som jo er verdens største hav. Vandet var koldt, men det skulle prøves, hvem ved om man nogen sinde får chancen igen.

Det er hyggeligt på hotellet, da det ikke er så stort og man kan let komme til at snakke med de andre danskere.Ingen kommentarer:

Send en kommentar