onsdag den 31. marts 2010

Palm Springs


















Tur til Old Dale Mining Dictrict og Joshua Tree National Park

Tirsdag havde vi igen aftalt med Kyllingen at vi skulle på tur sammen. Vi havde besluttet os for at starte i Old Dale Mining Dictrict hvor vi ville se en gammel forladt guldmine. Turen skulle køres på et trail(spor) som kun var grus og sten, ikke særligt bredt, havde vi mødt en anden bil ville vi ikke kunne have passeret hinanden. Vi kørte på trailet ca. 10 km så kom vi ud i så meget grus at vi ikke turde at køre længere af frygt for at sidde fast. Så vi parkerede bilerne og begav os ud for at finde de caches der lå i området, 6 stk. blev det til. Det var en helt fantastisk tur, vi gik til den forladte guldmine hvor vi kiggede ind, og vi gik i den storslående natur, hvor der var ørken så langt øjet kunne se, der var enorme bjerge der tårnede sig op lige meget hvor vi så hen, helt fantastisk. Se billederne det er helt utroligt.

Efter dette trail ville vi køre hen til en anden forladt guldmine, hvor man skulle finde en cache inde i minen, desværre var det ikke muligt at køre tæt nok på, og da der var ca. 2,5 km til minen og vi også havde planlagt at køre til Joshua Tree National Park, besluttede vi os for at droppe dette trail. Derfor køre vi tilbage mod nationalparken og stoppede op og tog nogle caches der lå på vejen.

Joshua Tree National Park er helt ubeskrivelig. Der er så mange indtryk at man knap kan få det skrevet ned, derfor har vi taget en masse billeder fra parken. Vi startede med at køre mod et udsigtpunkt i den del af parken hvor joshuatræerne står. På vejen ser vi enorme sten, der er helt runde, fasinerende syn. Senere køre vi forbi de kæmpe store joshuatræer og til sidst køre vi ud til udsigtspunktet, hvor der er en helt fantastisk udsigt. I godt vejr kan man se helt til Palm Springs, som ligger 32 km væk i fugleflugtslinie.

Bagefter køre vi til den anden del af parken som er meget forskellig fra den anden del af parken, her er der masser af bjerge, man føler sig næsten klemt inde, og den vej vi køre går det bare ned, ned, ned af bakke. Halvejs på turen ud af parken kommer vi forbi en kaktushave/park, utroligt syn. Vi er ved at løbe tør for sollys, solen går ned mens vi køre i parken og bjergene er utrolig smukke i solens glød. Den sidste del af turen er det næsten mørkt, og da vi kommer ud på Interstaten(motorvejen) er det blevet mørkt. På vejen løber vi ind i en sandstorm, ikke kraftig, men man bliver lidt overrasket når det pludselig fyger med sand ind over bilen. Da vi kommer tilbage til hotellet er det ganske vindstille.

Klokken er halv ni da vi kommer hjem og vi kan ikke nå ud at spise da restauranterne lukker kl. 21, men heldigvis har vi lidt brød tilbage fra frokost, så vi får da lidt mad inden vi går til køjs.

Vejret er stadigt godt vi målte det til ca. 32 grader

Ingen kommentarer:

Send en kommentar