mandag den 29. marts 2010

Palm Springs











Så kom vi til Palm Springs.
Vi startede dagen igår med at stå tideligt op, det er svært at omstille det indre ur. Derefter spiste vi morgenmad(ikke speciel god, men mad fik vi da). Så besluttede vi os for at tage ind til Alamo og bytte vores bil, da de inde ved biludlejningsfirmaet havde sagt at søndag morgen var en god dag at bytte bilen. Vi fik også lov at bytte uden problemer og nu køre vi en stor flot hvid Jeep. Det tog inden tid at bytte bilen og så var det bare tilbage til hotellet hvor Kyllingen ventede på os, vi skulle nemlig køre sammen til Palm Springs. Desværre fik jeg tastet forkert adresse ind i GPS'en og vi kom på en lille rundtur i Redondo Beach.

Kl. 10.30 kunne vi så begynde vores tur ud af LA, det var jo heldigvis søndag så der var ikke så meget trafik. Vi skulle køre turen af Rim of the world, men vi fik kun kørt lidt rundt i bjergene og fandt et par caches, før vi måtte køre ud på Highwayen og tage den til Palm Springs, da vi skulle være til event kl. 16.30 og da dette event var blevet lavet specielt til os danskere der var i området, måtte vi bare være der til tiden. Det var en utrolig smuk oplevelse at køre oppe i bjergene.

Vi nåede til Palm Springs kl. 15.30 og kunne lige nå at checke ind på hotellet. Hotellet ligger smukt lige op til bjergene, ja faktisk er her helt utroligt smukt i Palm Springs.

Derefter skyndte vi os at køre til eventet, der blev afholdt på en Burgerbar en halv times kørsel fra hotellet. Det var rigtigt hyggeligt og de amerikanske geocachere var meget imøde kommende. Vi spiste på burgerbaren og fik set at det er rigtigt, de amerikanske burgere er enormt store.
Efter eventet tog vi tilbage til hotellet. Vi trængte til lidt frisk luft, så vi fandt et par caches sammen med Kyllingen.
Her er for øvrigt dejligt varmt, mellem 25 og 30 grader.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar